Apex Legends Download

Apex Legends Download

April 15, 2019 Apex Legends 0

Apex Legends, un shooter gratuit * Battle Royale unde personajele legendare cu abilități puternice se luptă pentru faimă și averea de pe marginea Frontierei. Stăpânește o listă din ce în ce mai mare de legende diverse, un joc tactic profund și inovații noi îndrăznețe care ridică nivelul experienței Battle Royale – toate într-o lume în care totul este posibil.

Bine ați venit la următoarea evoluție a Battle Royal-ului!

DOWNLOAD APEX LEGENDS => click aici <=

Apex Legends are o lista tot mai mare de legende puternice, fiecare cu propria lor personalitate unică, punctele forțe și abilitați pe care le poți obține cu ușurință, dar cu adevărat provocatoare pentru a le stăpânii cu adevărat.

Construiți-vă echipa:

Alege legenda și combină abilitățile lor unice cu alți jucători pentru a forma echipa perfectă.

Strategic Battle Royale:

Utilizați-vă abilitățile și inteligența dvs. – pentru a face apeluri strategice în mișcare, adaptând punctele forte ale echipajului dvs. pentru a răspunde noilor provocări pe măsură ce meciul evoluează.

Inovare în evoluție:

Experimentați o gamă nouă de caracteristici inovatoare care ridică nivelul genului Battle Royale, incluzând Beacons Respawn, Smart Comms, Inventarul Inteligent și o nouă modalitate de a renunța la acțiune cu implementarea Jumpmaster.

Loot-ul mult dorit:

Dropiți-vă și împăcați-vă cu o serie de arme puternice, atașamente diverse și armuri utile pentru a vă proteja în luptă. După luptă, colectați o multitudine de opțiuni cosmetice pentru personalizarea personajului și a armei și pentru a debloca noi modalități de a vă prezența în timpul meciului.

Sursa : www.Origin.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *